Over Stien

In 2017 behaalde ik mijn diploma Esthetische Lichaamsverzorging aan het Sint-Jozefsinstituut in Tielt. Na 4 jaar de opleiding Schoonheidsverzorging te hebben gevolgd, volgde ik ook nog het specialisatiejaar Esthetische Lichaamsverzorging.

Na mijn opleiding heb ik 9 maanden bij een schoonheidsinstituut gewerkt, waar ik na enkele maanden al de microbe van het zelfstandig ondernemen te pakken had. Na enkele bijscholingen en specialisaties was het dan uiteindelijk tijd om, met heel veel steun van familie en vrienden, de grote stap te zetten: Beau’tique, mijn eigen schoonheidsinstituut!

Nu, 4 jaar na de start van Beau'tique, nemen we onze intrek in een nagelnieuw pand in de Meulebekestraat te Pittem. Kom gerust eens langs, ontdek onze productlijnen of boek jouw afspraak ter plaatse of online!

Ik kijk ernaar uit je te mogen ontvangen!

Tot snel!
Stien

De productlijn: Mila D’Opiz

Als productlijn voor Beau’tique heb ik gekozen voor Mila d’Opiz. Mila d’Opiz staat voor Zwitserse natuurcosmetica op topniveau. Dit bedrijf scant de markt voortdurend op vlak van de laatste nieuwe ontwikkelingen en ingrediënten, waardoor zij erin slagen voorloper in plaats van volger te zijn. Zo waren zij de eerste om een crème met appelstamcellen te creëren, een ingrediënt dat je in de markt van vandaag vaak in cosmetica terugvindt.

Het volledige programma (gelaat en lichaam) biedt voor elk huidtype en elk huidprobleem een doeltreffende oplossing op maat, zodat er steeds een resultaat naar ieders tevredenheid wordt bereikt. De producten garanderen zowel bij salongebruik als in de verkoop een meer dan uitstekend rendement en geven de absolute zekerheid dat u het beste aangeboden wordt dat er op de markt ontwikkeld wordt.

Het Mila d’Opiz aanbod bestaat uit gelaatsverzorging voor elke persoon tussen 12 en 99+ jaar, met eender welk huidtype of huidprobleem. Speciale vochtcomplexen, vitamine complexen, anti-ageing ingrediënten,… Mila d’Opiz biedt voor elk wat wils, ook op vlak van texturen, geuren en kleuren ! Daarnaast werd het aanbod ook vervolledigd met een bodylijn, zonnecosmetica, heren verzorging en specials voor prachtige resultaten in de verzorgingscabine.